filmpjes|indebuurt|gadgets|raaR|vind

HAGAZ!NE


Gezien aan het einde van de Houtrustweg. 
Het ziet er naar uit dat hier niet gebouwd mag worden
Zal het Zuiderstrand dan toch gespaard blijven? Ook de HSP gelooft er (niet) in ...

reacties


Het fenomeen Groene Daken zal menigeen interesseren sinds de publicatie in de media  met subsidiebedragen. Het Haags Milieucentrum dat altijd al aandacht schenkt
in het klein is een groen dak  duidelijk uit te leggen
aan milieuvriendelijke zaken, bedacht daarom een inloopmiddag in het HMC aan de Groot Hertoginnelaan 203 (recht tegenover de Archimedesstraat). Lida en ik zijn in onze   informatiebehoefte nogal efficiënt ingesteld: hoe sneller, hoe beter en dat heeft Geert van Poelgeest projectcoördinator Natuur en Water HMC blijkbaar begrepen. 
Geert van Poelgeest met achter zich een moderne regenton met akoppeling
Zeer compact legt hij uit en biedt daarmee de nodige ruimte voor vragen. Ik vroeg mij al af hoe wij (met zijn allen) op het dak zouden moeten komen. Echter een 'mini groen dakje' op het balkon laat duidelijk zien hoe het 
demonstratieplatje een etage hoger is opgebouwd. Beneden op het terras van de fraaie tuin horen wij nog hoe de waterbehandeling plaats heeft en waarom. 
Hoe alles precies in zijn werk ging. Meer informatie uiteraard op de site van het HMC maar ook die van de gemeente Den Haag.

reacties


Leuk hè zo'n IQ-test op internet? Maar pas op met die IQ-testjes en andere 'vrolijke' aanbiedingen van winpaso.com
klik op het plaatje voor extra waarschuwing
Die vragen kan je best wel beantwoorden  maar ... je IQ-waarde krijg je alleen maar via je mobieltje! Helemaal onderaan staat de waarschuwing dat dit, Let Op € 4,50 per keer kost met een maximum van 3 testjes per week! Dat is dus € 13,50 (= f 30,-) per week! Winpaso.com? WinAso.com zul je bedoelen. Google is op de hoogte gebracht. 

reacties


Waar heeft die Rooie Kool het nu weer over? Dat de Zeeheldenbuurt de speciaalbuurt van Den Haag moet worden? Wil hij dat of ziet hij dat en wil hij weer eens scoren? Laat de gemeente zich alsjeblieft niet bemoeien met het opnieuw inrichten van buurten.  Daar zijn al genoeg fiasco's van aan tw ijzen. Op wijkniveau is voldoende en verder aub op de achtergrond blijven. 


In 2000 repte ik al van de verpaupering van de Vondelstraat door de 
Het zag er jaren niet uit met die geplakte ruiten na braakschade
gecrashte ruiten van de fotozaak. Jarenlang probeer ik de 'puist in het gezicht´ van de Vondelstraat te mijden. Maar dan zie ik natuurlijk ook niet wanneer het ten goede verandert. 
eindelijk weer gave winkelruiten in de Vondelstraat
Ik geloof mijn ogen niet als ik zie dat beide winkelruiten weer vernieuwd zijn. En dat blijkt al een tijdje...

reacties

filmpjes|indebuurt|gadgets|raaR|vind

KRITISCH HAAGS, KUNST, CULTUUR,
HAGAZ!NETV, GOSSIP, GADGETS AND IDEAS

HAGAZ!NE
HET DIGITALE MAGAZINE VAN
DEN HAAG!
keep in touch

start Hagazine